دانشگاه علمي-كاربردي مجتمع صنعتي ماموت با همكاري واحد آموزش ماموت و پشتيباني گروه صنعتي ماموت قصد برگزاري استارتاپ صنعتي با رويكرد عملياتي و توسعه فناوري را دارد.در اين رويداد كه در اسفندماه سال جاري برگزار مي گردد تمامي اساتيد، دانشجويان، شركتهاي خصوصي و ... در دو حوزه نياز هاي خاص خطوط توليد شركت ماموت و همچنين محورهاي كلي مرتبط با فعاليت هاي گروه صنعتي ماموت اقدام به ارائه طرح ها ، ايده ها ، ‌محصولات و... در قالب فرمت ارائه گرديده توسط شركت ماموت نمايند.

با توجه به ماهيت صنعتي گروه صنعتي ماموت و نياز به ايده ها طرح هاي صنعتي و نيمه صنعتي و با عنايت به زمانبر بودن مراحل خلق و اجراي ايده ها، مدل مرسوم رويدادهاي استارتاپي جهت برگزاري توسط گروه صنعتي ماموت با تغييراتي همراه گرديد كه به صورت زير تعريف مي گردد.
1- مرحله جذب طرح ها و ايده ها از 1397/10/08 الي 1397/11/28
2- مرحله بررسي طرح ها و ايده ها 1397/11/29 الي 1397/12/10

3- برگزاري رويداد ( نيمه دوم اسفندماه)

( با توجه به تعداد طرح ها و همچنين زمانبر بودن بررسي ايده هاي صنعتي زمان دقيق اجرا متعاقبا اعلام مي گردد.)

با توجه به لزوم يكسان بودن فايل ها و نحوه ارسال ايده ها خواهشمند است مراحل زير را جهت ارسال ايده هاي خود طي نماييد.

1- دانلود فايل قالب ارائه در رويداد استارتاپ ماموت از همين صفحه
2- تكميل فايل طبق قالب استاندارد با رعايت كليه موارد موجود
3- ثبت نام در قسمت ارسال ايده ها در همين صفحه
4- بارگذاري فايل قالب ارائه ايده ها
5- ارسال فايل و تكميل ثبت نام با استفاده از آيكن ارسال

توضيحات:
• با توجه به اينكه نحوه شناسايي و ارتباط با تيم ها، افراد حقيقي يا حقوقي از طرق آدرس ايميل مي باشد، خواهشمند است آدرس ايميل را صحيح وارد نمائيد.
• حداكثر حجم فايل ارسالي 5 مگابايت باشد.
• خواهشمند است تمامي اسلايد ها را مطابق توضيحات موجود در فايل تنظيم و تكميل نمائيد.
• در قسمت ارسال ايده ها در باكس در نظر گرفته شده اگر توضيحات خاصي مد نظر شما م يباشد ارائه دهيد، در غير اين صورت در اين قسمت چيزي ننويسيد.
• فايل پاورپوينت ارائه ايده ها و طرح ها خود را به صورت خلاصه و مفيد تهيه و ارسال فرمائيد.
• گروه صنعتي ماموت اين اطمينان را به تمامي عزيزان شركت كننده در رويداد مي دهد كه تمامي اطلاعات و فايلهاي ارسالي به صورت كاملا محرمانه و سري نگهداري و محافظت مي گردد.

نیازها و خواسته های گروهصنعتی ماموت

قالب پاورپوينت جهت ارسال طرح ها و ايده ها

ارسال ایده های جدید به مركز آموزش ماموت

ایده های خود را برای ما ارسال کنید ...