دانشگاه علمي-كاربردي مجتمع صنعتي ماموت با همكاري كارگزار رسمي ، شركت نوفن حامي البرز و پشتيباني گروه صنعتي ماموت با برند رسمي "ماموت تك " قصد برگزاري رويداد استارتاپ صنعتي با رويكرد عملياتي و توسعه فناوري را دارد.در اين رويداد كه در تابستان سال 98 برگزار مي گردد تمامي اساتيد، دانشجويان، شركتهاي خصوصي و ... مي توانند در دو حوزه نياز هاي خاص خطوط توليد شركت ماموت و همچنين محورهاي كلي مرتبط با فعاليت هاي گروه صنعتي ماموت اقدام به ارائه طرح ها ، ايده ها ، ‌محصولات و... در قالب فرمت ارائه گرديده توسط شركت ماموت نمايند.

با توجه به ماهيت صنعتي گروه ماموت و نياز به ايده ها، طرح هاي صنعتي يا نيمه صنعتي و با عنايت به زمانبر بودن مراحل خلق و اجراي ايده ها، مدل مرسوم رويدادهاي استارتاپي جهت برگزاري توسط گروه صنعتي ماموت با تغييراتي همراه مي باشد كه به صورت زير تعريف مي گردد. .
1- مرحله جذب طرح ها و ايده ها از 1397/10/08 الي 1398/03/31
2- برگزاري رويداد 1398/04/20

جهت ثبت ايده خود وارد لينك   https://www.nofan.ir/register   شويد و پس از ايجاد حساب كاربري از قسمت ورود اعضا ( بالاي سايت سمت چپ) وارد حساب كاربري شده و ايده خود را ثبت نماييد.

نیازها و خواسته های گروهصنعتی ماموت

قالب پاورپوينت جهت ارسال طرح ها و ايده ها

ضمنا از طريق درگاه زير مي توانيد انتقادات و پيشنهادات خود در رابطه با رويداد ماموت را براي ما ارسال نماييد.

ارسال پیشنهادات و انتقادات به مركز آموزش ماموت

پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال کنید ...

آدرس : اتوبان کرج ، قزوين ، 5 کيلومتر بعد از پل هوايي کردان - مجتمع صنعتی ماموت

تلفن : 44523400 9826+