منتخب شدن طرح برد كنترلي مركز علمي كاربردي ماموت

فرهنگی

نوع متن :
اطلاعیه

در دهمين جشنواره حركت با حضور كليه ي مراكز علمي-كاربردي استان ها كه شامل 1000 مركز مي باشد، از بين طرح هاي متعدد ارسالي، طرح برد كنترلي آقاي ميثم اميري دانشجوي رشته برق صنعتي مقطع كارداني كه با راهنمايي هاي جناب آقاي مهندس حامد جلالي به عنوان استاد راهنماي پروژه، پس از بررسي و سنجش اساتید مشاور انجمن علمی استان ها که به معاونت فرهنگی و دانشجویی معرفی شده بودند، هر دستاورد توسط سه داور مورد بررسی قرار گرفت، كه طرح مذكور مورد تاييد داوارن قرار گرفت و جزء طرح هاي منتخب جهت رقابت در سطح كشوري برگزيده شد. ضمن قدرداني و تبريك از زحمات و تلاشهاي استاد راهنما و دانشجوي گرامي، كسب اين افتخار را به مديريت محترم عامل و همكاران مجتمع صنعتي ماموت تبريك عرض مي نمائيم. اميد است در آينده، شاهد موفقيت روزافزون براي ساير دانشجويان و اساتيد مركز باشيم.

فایلهای پیوست :

مركز آموزش ماموت

پذيرش فراگیر بدون نياز به مدرك پيش دانشگاهي در مركز آموزش ماموت ...

آدرس : اتوبان کرج ، قزوين ، 5 کيلومتر بعد از پل هوايي کردان - مجتمع صنعتی ماموت

تلفن : 44523400 9826+
تلفکس : 44526043 9826+

پست الکترونیک : uast@MammutGroup.com

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به شرکت تولیدی و صنعتی مایان فولاد میباشد 1394 شرایط استفاده  |  سیاست حفظ حریم خصوصی